Showing 7 Result(s)

Blogs Girls Love 2 Run

Voor hardloopsite Girls Love 2 Run schreef ik verschillende blogs, waaronder columns en interviews gerelateerd aan sport en (jonge) vrouwen. Op Girls Love 2 Run vind je verhalen en (bewegende) beelden die recht uit het (sporters)hart komen. Afkomstig uit alle lagen en landen. Met als doel jou in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk.

Uitwerken advocacy best practices

Voor UAFC formuleerde ik op basis van programmaresultaten 5 Engelstalige best practices te gebruiken voor externe communicatie. De best practices waren uitgewerkt in 250 woorden en gestructureerd beschreven aan de hand van o.a. wat, hoe, de resultaten en de geleerde lessen van de practices. Dit was onderdeel van hetzelfde proces als het ontwikkelen van het UAFC animatiefilmpje.

Animatievideo UAFC

Ik verzorgde de on-screen tekst voor een animatiefilmpje voor het vrouwencondoom-programma Universal Access to Female Condoms. NB: Het filmpje is na afronding van mijn betrokkenheid nog gewijzigd.  

Tijdschrift Fragment

Sinds 2013 doe ik de eindredactie van Tijdschrift Fragment van Beeldengalerij Het Depot in Wageningen. Ik werk samen met de grafisch ontwerper om ervoor te zorgen dat het tijdschrift foutloos naar de ca. 20.000 abonnees gaat. Stichting Het Depot ondersteunt beeldhouwers van torsen en fragmenten, waarbij de ontplooiingskans van de kunstenaar centraal staat.   Fragment …